LECTUUR


 

Emigreren naar Australië
Onmisbaar hulpmiddel

Dit boek geeft u een duidelijk inzicht in alles wat er om de hoek komt kijken bij een emigratie naar Australië. Praktische informatie over een verblijfsvergunning krijgen, werk vinden, een woning kopen en een school kiezen voor uw kinderen. Over het afhandelen van zaken met de belastingdienst,opgebouwd pensioen veilig stellen en u op de juiste manier verzekeren.

 

We doen het gewoon!
B&B's, hotels en lodges van Nederlanders wereldwijd

Tot diep in de nacht gastheer zijn en ‘s ochtends om zeven uur weer opgewekt ontbijt serveren. Het runnen van een B&B, hotel of lodge is zeven dagen in de week een 24-uurs job. Toch droomt bijna iedereen er stiekem wel eens over. Veel Nederlanders gaan het ook gewoon dóen.
In dit boek leest u zeventien verschillende ervaringen, van Spanje tot Noorwegen en van Brazilië tot Nieuw-Zeeland. Het zijn eerlijke ervaringen en adviezen over frustrerende zaken als onwelwillende politici, gebrek aan privacy, veel te hoge kosten en cultuurverschillen. Maar vooral ook stimulerende ervaringen over levensverrijking, ultieme vrijheid, kansen grijpen en doen wat je in het leven echt wilt doen.
Een prachtig boek vol schitterende kleurenfoto's die de inspirerende verhalen nog eens versterken.

 

Van Polder tot Rockies
Emigreren naar Canada - Ons verhaal

In “Van polder tot Rockies” doet Larita Gerrissen verslag van haar emigratie samen met haar partner en hun hele hebben en houden naar het westen van Canada.

 

Emigreren naar Canada/editie 2009/2010
Onmisbaar hulpmiddel

Nieuwe editie met totaal geactualiseerde emigratieprocedure.
Dit boek geeft u een duidelijk inzicht in alles wat er om de hoek komt kijken bij een emigratie naar Canada. Praktische informatie over een verblijfsvergunning krijgen, werk vinden, een woning kopen en een school kiezen voor uw kinderen. Over het afhandelen van zaken met de belastingdienst,opgebouwd pensioen veilig stellen en u op de juiste manier verzekeren.

 

Het Frans onroerend goed woordenboek
Woordenboek voor aankoop en bouw van een huis in Frankrijk

Verklarend woordenboek met vertalingen en uitleg van woorden en vaktermen die behoren bij de verschillende activiteiten rond aankoop en bouw van onroerend goed in Frankrijk.Emigreren naar Griekenland
Onmisbaar hulpmiddel

Een emigratie organiseer je echter niet even snel op een zondagmiddag. Er zijn duizend en een dingen waar u aan moet denken. Dit boek geeft u een duidelijk inzicht in alles wat er om de hoek komt kijken bij een emigratie naar Griekenland. Naast een uitgebreide lijst met adressen en websites is er ook een hoofdstuk gewijd aan de emotionele kant van emigreren. Hierin wordt beschreven welke fasen veel potentiële emigranten doormaken. Afwisseling van enthousiasme en twijfel en hoe daar mee om te gaan.Een nieuw leven in Ierland
Margareth Hol

Na meer dan twintig jaar in het onderwijs, snakken Margareth Hol en haar man Harry naar iets anders. Een minder gejaagd bestaan, niet meer bepaald door problemen op het werk. Dichter bij de natuur. Back to basics.Huizenjacht in Toscane
Door Ronald A. Lever

Een huis in Italië. Voor velen een droom. Ronald Lever zocht naar een geschikt huis in Toscane en tekende zijn belevenissen op. Een must voor Italofielen en zij die overwegen om een huis in La Bella Italia aan te schaffen.
Emigreren naar Nieuw-Zeeland


Dit boek geeft u een duidelijk inzicht in alles wat er om de hoek komt kijken bij een emigratie naar Nieuw-Zeeland. Praktische informatie over een verblijfsvergunning krijgen, werk vinden, een woning kopen en een school kiezen voor uw kinderen. Over het afhandelen van zaken met de belastingdienst,opgebouwd pensioen veilig stellen en u op de juiste manier verzekeren.
Emigreren naar Noorwegen
Onmisbaar hulpmiddel

Een emigratie organiseer je echter niet even snel op een zondagmiddag. Er zijn duizend en een dingen waar u aan moet denken. Dit boek geeft u een duidelijk inzicht in alles wat er om de hoek komt kijken bij een emigratie naar Noorwegen. Naast een uitgebreide lijst met adressen en websites is er ook een hoofdstuk gewijd aan de emotionele kant van emigreren. Hierin wordt beschreven welke fasen veel potentiële emigranten doormaken. Afwisseling van enthousiasme en twijfel en hoe daar mee om te gaan.
Emigreren naar Spanje
Onmisbaar hulpmiddel

Emigreren is populair. Veel mensen lopen met de gedachte rond om hun dromen elders waar te maken. Een emigratie organiseer je echter niet even snel op een zondagmiddag. Dit boek geeft u een duidelijk inzicht in alles wat er om de hoek komt kijken bij een emigratie naar Spanje. Praktische informatie over werk vinden, een woning kopen en een school kiezen voor uw kinderen. Over het afhandelen van zaken met de belastingdienst,opgebouwd pensioen veilig stellen en u op de juiste manier verzekeren.
Spanje als besluit
Tweede druk met twee nieuwe verhalen


Spanje als besluit is een bundel korte verhalen met observaties en impressies van de auteur, die ruim twee jaar met zijn gezin aan de Spaanse zuidkust woonde.
Deze tweede druk is uitgebreid met twee nieuwe verhalen.